RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fartsbølla endelig fanget

Sist oppdatert:
Den kommende fartsbølla «Need for Speed Carbon» er endelig fanget på kamerarullen. Se bildene her.

(Spillmagasinet): Endelig er «Need for Speed Carbon» tatt i fartskontroll, slik at vi kan få litt håndfast informasjon om spillet.

Les også:Her er den nye spillbaben.

Torsdag dumpet det ned et solid knippe bilder i postkassen til Spillmagasinet, sammen med oversikten over hovedinnholdet i spillet.

Det er foreløpig ikke sagt noe om historien i spillet eller hvorfor bildene hittil skisserer et mørkere spill, men handlingen er lagt til byen Carbon Canyon.

  • Nye løp kalt Canyon Duel og Canyon Drift står sentralt i spillet, og du risikerer å tape mer enn bare løpet om du svinger feil bare en gang, skriver EA i pressemeldingen.
  • Du skal ikke lenge bare kjøre for deg selv, men bygge opp din egen gjeng. Dette kan legge til et nytt nivå at taktikk i spillet da medlemmer har forskjellige talenter. Noen kan være god sjåfører, mens andre er tøffest med skiftenøkkelen.
  • Du og gjengen din kan så kjempe om herredømme kvartal for kvartal mot andre gjenger i Carbon Canyon. Til slutt skal du kjempe mot gjenglederen, og antagelig er det her du henter inn achievements på Xbox 360.
  • Det er bygget et nytt verktøy for å skreddersy bilene, kalt Autoskulpt. Utviklerne lover at verktøyet gjør det mulig å designe og trimme bilene på alle tenkelig måter.
  • En ny fysikkmotor skal også skape merkbare forskjeller i de tre klassene av biler, Tuner, American Muscle eller Exotic. Du må antagelig velge deg en favorittklasse.

Det nevnes ingenting om det beryktede politiet som gjorde comeback i «Need for Speed: Most Wanted» fremdeles er med i spillet.

Spillet slippes etter planen til alle formater den 2. november.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere