RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Farvel til sexmytene

Sist oppdatert:
Det finnes uendelig mange myter om sex og samliv. Tiden er mer enn moden for å ta livet av flere av dem.

(Womanweb.no): Tenner alle menn på porno? Svelger kvinner bare for hans skyld, og krever virkelig kvinner forspill hver eneste gang? I Woman nummer 19 tar vi for oss 15 forskjellige sexmyter og finner ut hvilke som stemmer og ikke sammen med en durkdreven sexolog.

De 15 er derimot ikke de eneste mytene som berører seksuell aktivitet. Vi tar gjerne livet av flere av dem så fort vi bare kan. La oss starte slakten av tre velkjente:

¿ Får du ikke orgasme, er det noe galt med deg

Nei, det er faktisk ganske normalt. For det første må du kjenne kroppen din for å vite hva som skal til for at nettopp du oppnår den etterlengtede orgasmen. For det andre må du være i stand til å slappe av.

Bruker du alle energien din mens moroa står på til å fundere over hvordan du ser ut eller at du gjør det riktig, så kommer du neppe. Den gode nyheten er dog at de fleste kvinner kan lære å få orgasme. Samtidig mener mange forskere at den kvinnelige orgasmen fortsatt befinner seg på et stadium hvor den er under utvikling. Derfor kan det gjerne finnes eksemplarer av det kvinnelige kjønn som simpelthen ikke når det store klimakset. Tilhører du den siste gruppen, er det altså ikke noe galt med deg, men med naturen(?).

¿ En god elsker er en som kan masse triks og teknikk

Næh. Selv om god teknikk selvsagt kan fremprovosere nytelse i massevis, er det viktigste at han viser at han begjærer deg og at dere deler en bra opplevelse med mye nytelse og intimitet. Kommunikasjon på flere plan er tusen ganger viktigere enn fancy triks og et godt håndlag.

¿ Har du et godt sexliv, har ikke du og kjæresten behov for å onanere

Onani gjør faktisk sex bedre, for det kan lære deg akkurat hva som skal til for at du nyter maksimalt, eller hva som skal til for at du når klimaks. For hans del kan det gjøre ham i stand til å holde ut lengre. Det kan dessuten være en lærerik opplevelse å se partneren din onanere, for å på den måten lære hva han liker og vice versa. Dessuten er jo onani en kjekk, liten fornøyelse når du har behov for å stresse ned eller være snill med deg selv.

Følg med på Womanweb fremover for avlivningen av enda flere sexmyter.

Les også:

Lær deg selv å kjenne

10 gode sextips

Test: Er du kjedelig i sengen?

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere