*Nettavisen* Nyheter.

Fast-dødare blir megler i Enskilda

ABG Sundal Colliers IT-analytiker Georg Aasen har ikke gitt Fast god attest som analytiker. Nå begynner han som megler i Enskilda. Les mer her

19.05.08 00:32

Georg Aasen har de siste årene vært analytiker i meglerhuset ABG Sundal Collier, og har spesielt utmerket seg med svært negative analyser om Fast Search & Transfere. Nå fortsetter han på en ny karriere som aksjemegler i Enskilda Securities.Etter analysene fra Aasen har det faktisk ført til reaksjoner fra Fast som skal ha brutt all kontakt med meglerhuset etter negative analyser.Les saken her:


Isfront mellom Collier og Keith

Aasen bekrefter ovenfor iMarkedet.no at han har sagt opp sin stilling i ABG Sundal Collier for å starte som aksjemegler i Enskilda.- Det stemmer. Jeg begynner første september, sier Aasen til iMarkedet.no. Han har tidligere erfaring som forvalter i DnB-systemet og kommer til å jobbe med institusjonelle kunder.Aasen avviser at konflikten med Fast skal ha vært en medvirkende årsak til at han nå trekker seg som analytiker til fordel for en tilværelse som aksjemegler.- Det var en av grunnene til at jeg var motivert for jobben som analytiker, sier Aasen til iMarkedet.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.