RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fast igjen kåret til årets vekstbedrift

Sist oppdatert:
Også i år var det Fast Search & Transfer som tok førsteplassen i Deloittes Fast 50-kåring
Fast Search & Transfer ASA vant kåringen av den raskest voksende bedriften innen teknologi, media, telekommunikasjon og biotech, såkalte TMT-bedrifter, skriver Deloitte i en melding.

Fast har vokst imponerende 6307 prosent de siste fem årene - akkurat nok til å ta førsteplassen i årets Deloitte Fast 50 kåring. Like bak finner vi bedriften Axiti AS som i samme periode har hatt en vekst på imponerende 6230 prosent.

- Fast er det eneste selskapet i Europa som tre år på rad har vært blant de 10 raskest voksende selskapene. Avstanden til de andre norske vekstbedriftene, er imidlertid betydelig redusert i år og det er bare noen få prosent vekst som skiller nummer en og nummer to på lista, skriver partner og TMT-leder i Deloitte Technology Fast50, Jørn Borchgrevink.

Av årets Fast 50 vinnere er 35 basert i østlandsområdet, fem er basert i og rundt Stavanger, fire i Trondheimsområdet og tre i Bergensområdet. De to siste ligger i Ålesund og på Fauske.

- Av de 50 vinnerbedriftene, er seks av selskapene børsnotert, skriver Borchgrevink.

Den norske vinneren Fast Search & Transfer går nå videre til den europeiske kåringen av de 500 raskest voksende TMT-selskapene i Europa, "European Fast500" i London 2. desember.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere