RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fast inn i porteføljen til DnB Markets

Sist oppdatert:
Meglerhuset DnB Markets tar inn John M. Lervik og Fast-aksjen i denne ukens aksjeportefølje. Her får du resten av DnB-porteføljen
Meglerhuset DnB Markets er ute med en ny portefølje over denne ukens aksjefavoritter. Her samler meglerhuset favorittaksjene innen forskjellige sektorer for denne uken.

I denne ukens portefølje er Fast-aksjen og Wilh. Wilhelmsen-aksjen to nye favoritter. Samtidig tas Orkla-aksjen ut av porteføljen.

- Vi tar FAST Search & Transfer inn i porteføljen. Vi venter et sterkt aksjemarked i uken som kommer og velger å ta inn aksjer som normalt har større potensial i perioder med sterke aksjemarkeder. Videre leverte selskapet resultater over forventningene i tredje kvartal, og ordresituasjonene ved inngangen av fjerde kvartal indikerer fortsatt vekst i omsetning og inntjening, skriver DnB Markets i ukesporteføljen.

Knyttet til Wilh. Wilhelmsen skriver DnB Markets følgende:

- Vi tror på oppsving i økonomien generelt og i Asia spesielt, med Kina som viktig driver. Wilhelmsen er en aksje som normalt følger de sykliske svingningene i økonomien og har spesielt høy eksponering i det Asiatiske markedet. Selskapet prises i dag til relativt høye multipler forhold til hva som har vært tilfellet historisk. Betydelig vekst, blant annet etter oppkjøpet av EUKOR, mener vi forsvarer høyere multipler. Blant annet ligger et verdier i et større, globalt nettverk, skriver DnB Markets.

Dette er DnB Markets porteføljen:

* Eltek
* Fast
* Norsk Hydro
* Norske Skog
* RCL
* Tandberg
* Telenor
* Wilh. Wilhelmsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere