RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fast-kjøper falt som et blylodd etter tall

Sist oppdatert:
Kjøperen av Fasts internettdel, Overture, falt som et blylodd på Wall Street etter dårlig tall og dårlige utsikter
Internett-søkeselskapet Overture var ute med tall onsdag kveld. Tallene var alt annet enn lystig for investorene i selskapet som har kjøpt Fasts internettsøkedel.

Resultatet ble et kursras på hele 28 prosent i etter-handelen på Wall Street. Overture-aksjen falt fra 16,48 dollar ved avslutningen på Nasdaq-børsen til 11,85 dollar i etterhandelen.

Overture skrev i meldingen onsdag at omsetningen i selskapets betalte linketjeneste ville bli lavere enn tidligere ventet, mens trafikk-kostnadene ville bli i den høyere enden av forventet intervall. Analytikerkommentarene i etterkant av resultatrapporten gikk ut på at man var overrasket over at nedjusteringen av guidingen ikke var kommet tidligere, melder Reuters.

Overture fikk et nettoresultat på 11,1 millioner dollar, eller 18 cents pr. aksje i første kvartal. I samme periode i fjor endte nettoresultatet på 29,3 millioner dollar eller 48 cents.

Omsetningen steg til 224,7 millioner dollar i perioden, mot 142,8 millioner dollar i første kvartal i fjor.

Overture venter nå et driftsresultat før avskrivninger på mellom 95 millioner dollar og 105 millioner dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere