RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fast-konkurrent falt etter tall

Sist oppdatert:
John M. Lervik og Fasts amerikanske konkurrent Verity falt i etterhandelen på Wall Street etter at selskapet leverte tall tirsdag
Verity rapporterte økning i omsetning og resultat i selskapets fjerde kvartal. Aksjene til utvikleren av søkeprogramvare for bedrifters nettverk falt hele 20 prosent på grunn av at resultatet var dårligere enn ventet.

Verity skriver i en melding at nettoresultatet var på 4,2 millioner dollar, eller 11 cent pr. aksje, for kvartalet som ble avsluttet 31. mai. I samme kvartal året før var resultatet på 3,5 millioner dollar, eller 9 cent.

Analytikerne hadde ventet i snitt et resultat på 13 cent i fjerde kvartal, ifølge Thomson First Call.

Omsetningen i siste kvartalet steg 12 prosent til 29,1 millioner dollar.

Svak guiding

Det var særlig den svake guidingen for første kvartal 2004, som dro ned Verity-kursen i etterhandele. I det kommende kvartalet venter søkeselskapet sesongmessig svakhet i markedet og utfordringer i de økonomiske forholdene. Dette fører til at Verity-ledelsen ser for seg en omsetning mellom 26 og 28 millioner dollar.

Selskapet venter et resultat pr. aksje mellom 3 og 5 cent i første kvartal, eller 4 til 6 cents ekskludert avsetninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere