RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fast-Lervik: Fem års slit kronet med avtale

Sist oppdatert:
Fast har jobbet i fem år med å få på plass en avtale med America Online, en av verdens største portaler. Nå er selskapets potensielt største kontrakt i boks
John Markus Lervik er en glad mann. Han og resten av Fast har jobbet i fem år med å sikre en avtale med America Online. Tirsdag kunne de sende ut en melding på at avtalen var i boks.

- AOL er den største portalen i verden som ikke bygger opp teknologien sin selv, som Yahoo! og MSN, sier Lervik til iMarkedet.no.

Potensielt kan Fast nå bli leverandør av alle søketjenester utenom betalte lenker og nettsøk, som Google per i dag leverer til den Time Warner eide portalen.

- Størrelsen på avtalen er potensielt den største vi noen gang har gjort, sier Lervik til iMarkedet.no og fortsetter med at dette er den største avtalen innen e-biz- og portalspillere som er mulig å få slik situasjonen er i dag.

- Vi har jobbet i fem år for å få til denne avtalen, sier en fornøyd Lervik til iMarkedet.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere