RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fast melder om utvidelser

Sist oppdatert:
Fast-sjef John M. Lervik forteller til iMarkedet at selskapet har fått utvidelser av eksisterende kontrakter. Fast har også utvidet samarbeidet med IBM Global Services til Europa
Les også: Norse ser på Microsoft og Fast

Fast har de siste dagene utvidet allerede eksisterende kundeforhold med både IBM og jobbsøkebasen CareerBuilder. Dette bekrefter adm. direktør John M. Lervik til iMarkedet. Han sier videre at selskapet ikke har noen "policy" ¨på å opplyse markedet om utvidelser av allerede inngåtte kontrakter.

- Vi pleier ikke å melde om slike utvidelser, sier Lervik til iMarkedet.

Utvidelse med IBM

Lervik sier til iMarkedet at Fast har utvidet samarbeidet med IBM Global Services til også å gjelde det europeiske markedet. Tidligere har Fast inngått en samarbeidskontrakt med IBM Global Services i Japan, men denne skal ha blitt utvidet til Europa.

Fast har også en avtale om levering av søk til IBM.com

Utvidelse av jobbsøke-kontrakt

I august inngikk Fast en ny kontrakt med jobbrekrutteringsselskap CareerBuilder, som har partnerskap med ledende aviser. Avtalen gjelder drift av søk på selskapets websider.

Nå har CareerBuilder utvidet sin opprinnelige avtale med Fast til også å gjelde en tjeneste for deltidsarbeidene.

Til denne jobben vurderte CareerBuilder blant annet en kontrakt med Google, men Fasts teknologi passet bedre til jobben. Dette sier IT-sjef Eric Presley til magasinet InformationWeek.

Fast gir realtidsoppdatering av selskapets jobbdatabase innen 30 sekunder, noe CareerBuilders IT-sjef likte. Dessuten ville Presley ha en søketeknologi som ga tilbakemelding på forespørsler fra kun de betalende i jobb-basen i stedet for hele jobb-basen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere