RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fast på linje med første kvartal (Ny)

Sist oppdatert:
Det har vært svært små endringer i resultater og omsetning hos Fasts John M. Lervik fra første til andre kvartal. Aksjen falt først markant på tallene, men hentet seg så inn igjen
Oppdatert med kursutvikling, DnB-analyse og flere detaljer.

Fast Search & Transfer fikk et resultat før skatt på 660.000 dollar i andre kvartal. Det er på linje med i første kvartal i år, men ned fra 1,5 millioner i andre kvartal i fjor.

Driftsresultatet ble 707.000, som også er omtrent som i første kvartal, men ned fra 1,2 millioner andre kvartal i fjor.

Omsetningen ble 9,5 millioner dollar. Det er også på linje med i første kvartal, men en økning fra 7,8 millioner samme kvartal i fjor.

Justert driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) var 2,4 millioner dollar, mot 2,6 i første kvartal. I andre kvartal i fjor var det 2,9 millioner.

DnB Markets skrev i en analyse før helgen at meglerhuset ventet en justert EBITDA på 1,7 millioner dollar. Meglerhuset ventet en omsetning på 9,6 millioner dollar, og et driftsresultat på 0,5 millioner. Analysen konkluderte med kjøp.

Fast-aksjen falt først markant da tallene kom et kvarter før børsslutt, men hentet seg så inn igjen, og er marginalt ned i det handelen nærmer seg slutt.

Adm. direktør John M. Lervik sier i rapporten at Fast forstetter å gjøre det bedre enn de viktige konkurrentene, som opplever omsetningsfall opp til 30 prosent fra i fjor.

- Disse solide resultatene oppnådd i et utfordrende marked har sendt Fast opp i en posisjon som markedsleder, sier Lervik.

Det heter også at Fast har nådd alle sine finansielle mål for perioden.

Selskapet opplyser at man anser at kontantbeholdningen er tilstrekkelig fremover.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere