RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fast presser på i MRT-sak

Sist oppdatert:
Onsdag var det Fasts dag i rettssaken mot det lille teknologiselskapet MRT Micro. Mandag vil Telenor Ventures Rune Rinnan forklare seg i retten
Les også:

Rettssaken mellom Fast og MRT i gang
Høyt spill i Fast-søksmål

Onsdag var det Fast og advokat Carl A. Christiansen i advokatfirmaet Ræder Wisløff Aasland Ottesen sin tur i retten. Christiansen forsvarere Fast i søksmålet anlagt av restene etter det lille teknologiselskapet MRT Micro.

Fast-advokaten kom med harde utfall mot MRT, og mener hele rettssaken bærer preg av å være ren utpressing overfor Fast. Derfor har Fast bestemt seg for å fremme krav om rettergangsbøter mot MRT. Slike bøter fremmes for å hindre urimelige søksmål, men det er svært uvanlig at retten går med på denne typen krav, bekrefter Christiansen overfor iMarkedet.

Rinnan i retten

Telenor Ventures Rune Rinnan er knyttet til MRT-saken gjennom å være storeier i MRT. Han har imidlertid valgt å erklære seg selv inhabil i MRT-styrets behandling av Fast-saken på grunn av at Telenor og Fast har et partnersamarbeid. Derfor har han ikke vært med på å ta beslutningen om søksmålet mot Fast.

På mandag må imidlertid Rinnan forklare seg.

iMarkedet vil følge MRT-saken fremover.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere