*Nettavisen* Nyheter.

Fastklemt etter kollisjon med tankbil

Her havnet tankbilen etter kollisjonen. Foto: Telemarksavisa (TA)

En personbil har kollidert med en tankbil på Valenveien mellom Bø og Hørte i Telemark.

13.05.14 15:39

Flere politipatruljer, brannmannskaper og ambulanser har kommet fram til ulykkesstedet som ligger på fylkesvei 551 utenfor Bø sentrum.

- Jeg kan bekrefte at en person sitter fastklemt, luftambulanse er også tilkalt og er på vei til ulykkesstedet, sier operasjonsleder Tor Ragnar Steffensen til TA.no ved 14.40-tiden.

Ifølge TAs journalist på stedet er en person fraktet bort fra stedet for å kjøre luftambulansen i møte. Trolig har bilene truffet hverandre front- mot front.

Etterforskes
Personbilen ble totalskadd i kollisjonen. Mannen som kjøret lastebilen har blitt kjørt til Notodden sykehus for sjekk. Han skal ikke være alvorlig skadd.

- Vi har sålangt ingen teori om hva som har skjedd, bortsett fra at det har vært en kraftig ulykke. Ulykkeskommisjonen til Statens vegvesen vil starte etterforskning nå, forteller innsatsleder Bjørn Olav Eilefstjønn til TA.

Tankbil av veien
Kollisjonen skal ha vært kraftig, og ifølge politiet ligger tankbilen på utsiden av veien. Det er ikke kjent hva denne eventuelt er lastet med.

Politiet har ikke oversikt over hvor alvorlig skadde personene i de involverte bilene er.

Meldingen om ulykken kom inn til nødsentralen klokken 14.24.

Veien er stengt og det foregår bilberging på stedet. Det er ikke kjent hvor lang tid dette vil ta. Det er skiltet omkjøring på stedet.

Les flere saker hos TA.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag