RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fasts store planer for 2004

Sist oppdatert:
Fast, en av de få internasjonale programvaresuksessene fra Norge, har store planer for 2004. Det uttaler selskapets ledelse, med John M. Lervik i spissen, i et intervju med iMarkedet
(Ny: Korrigert)

I løpet av neste uke vil Fast lansere sin nysatsing i bedriftsmarkedet. Denne nye programvarepakken har allerede vært presentert for de ledende bransjeanalytikerne i Florida i forrige uke.

Fast kaller den nye programvarepakken for et paradigmeskifte for selskapet. Mellom 150.000 til 200.000 utviklingstimer er langt ned i pakken, noe som ført til en investering på 100 millioner kroner for Fast. For at satsingen skal forrente seg, bør Fast selge den nye programvarepakken til bedrifter for et tresifret million beløp i løpet av de neste årene.

Det kom frem i et møte iMarkedet hadde med Fast-sjef John M. Lervik, sjef for teknologiallianser Petter Moe, og sjef strategisk forretningsutvikling Truls Berg mandag.

I tillegg til kostnadene knyttet til utvikling vil Fast bruke et titalls millioner kroner på markedsføring av produktet.

- De foreløpige tilbakemeldingene fra analytikerne gir oss rett i at dette er et paradigmeskifte i måte virksomheter kan søke i sine raskt økende informasjonsmengder, sier Lervik til iMarkedet.

iMarkedet kommer tilbake til en nærmere gjennomgang av det nye Fast-produktet neste mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere