RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fattighuset fikk mobiltelefoner

Sist oppdatert:

Vålerengas samarbeidspartnere Telenor og Mobildata hadde et ønske om å gi en julegave til unge mennesker i Oslo og har med det donert bort 50 mobiltelefoner med kontantkort til Fattighuset Oslo.

Lillan Larsen fra Telenor og Morten Leren fra Mobildata overrakte mobiltelefonene til Gregory Star ved Fattighuset i Vålerengas kontorer på Valle.

Fattighuset ytret stor takknemlighet for gavene og vil dele de ut til ungdom i Oslo som trenger en oppmuntring i julestria, eller som vanligvis ikke har ressurser til å kjøpe egen mobiltelefon.

Besøk fra Slottet

Onsdag skal administrerende direktør Pål Breen besøke Fattighuset for å ønske god jul. Vålerenga var involvert tidligere i år, da man ved hjelp av samarbeidspartnere bidro til å pusse opp lokalene til Fattighuset og ICA-kjeden bidrar med matvarer til brukerne hver uke.

Hennes Majestet Dronningen besøker også Fattighuset onsdag. Under besøket vil Dronningen få en orientering om Fattighuset, møte frivillige og brukere. Dronning Sonja vil også få en omvisning i Fattighusets lokaler.

- En mer fantastisk markering av avslutningen på det Europeiske Fattigdomsåret 2010 kunne vi ikke ha drømt om. Vi håper Dronningen vil glede seg over å møte både frivillige og brukere av Fattighuset og ser frem til å vise frem våre lokaler og aktiviteter, sier styremedlem Erling Westenvik i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere