*Nettavisen* Nyheter.

FC Mika på plass i Oslo

Vålerengas armenske motstander trente på Ullevaal i kveld.

FC Mika landet på Gardermoen onsdag formiddag. I kveld gjennomførte det armenske laget en lett treningsøkt på Ullevaal stadion. Gressteppet på Vålerengas hjemmebane har sannsynligvis aldri vært bedre og Mika-spillerne var tydelig imponert da de inspiserte banen.

Ryktene om et fysisk sterkt lag ser ut til å stemme.

- Kaz (Sokolwski) har vært og sett på dem, og sier de har en gjennomsnittshøyde på over 1,85 meter, sier Freddy dos Santos til Aftenposten.no.

Davit Galstyan, sportsjournalist for det armenske nettstedet TotalFootball.am, forteller det samme.

- I Armenia har nesten alle lagene, inkludert landslaget, lave spillere, som liker å holde på ballen. Mika er unntaket, de slår mye langt, og scorer mange mål på frispark og dødballer, forteller Galstyan.

FC Mika har tre brasilianere og spanjolene Aday Benitez og Pedro Lopez (med fortid i Real Madrids B-lag) i troppen. Mest kjent er likevel den skadde spissen Dong Fangzhu, som tidligere har vært innom Manchester United.

- Han ble kjøpt inn for å erstatte Mikas best spiller, Boti Demel, som gikk til Rosenborg. Men Fangzhu ble skadet i Mikas siste seriekamp mot Pyunik, og vil ikke spille i Oslo, skriver Galstyan i en e-post til Aftenposten.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.