RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«F.E.A.R. 3» avduket

(Warner Bros.)
Sist oppdatert:
Så er det offisielt, vi får et tredje spill i skyteskrekkserien.

Vi spekulerte i det for litt siden, og nå er det offisielt. Warner Bros. har annonsert at «F.E.A.R. 3» kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC denne høsten.

Spillet utvikles av Day 1 Studios, som dermed overtar stafettpinnen fra Monolith Studios. Day 1 jobbet med konsollutgavene av det originale «F.E.A.R.».

Det tredje spillet i serien vil bygge videre på historien i de to første. Alma er tilbake, men denne gangen vil sønnene hennes (Point Man og Paxton Fettel) introdusere muligheten for samarbeidsspill i en egen modus.

- Warner Bros. Interactive Entertainment utvikler «F.E.A.R.» videre med skrekk, samarbeid og førstepersonsskyting i «F.E.A.R. 3», sier toppsjef Martin Tremblay i Warner Bros. Interactive, i en pressemelding.

Mer fra Gamer.no:

Vi blir også lovet et bedre dekningssystem og enda mer ekstrem skremming.

Man har nemlig sikret seg den legendariske skrekkfilmregissøren John Carpenter på laget. Han har jobbet med filmer som «Halloween» og «Village of the Damned», og er nå konsulent på det tredje «F.E.A.R.»-spillet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere