Gå til sidens hovedinnhold

Februar

Meena Grover ble årets navn. Hun har vært engasjert i frivillig arbeid i 22 år.

Pengene fra regjeringens tiltakspakke rullet inn. Bydel Bjerke ønsket seg penger til oppussing av omsorgsboligene. Bydel Stovner hadde nytt badeanlegg på Rommen på ønskelisten. Men det var Romsås som stakk av med seieren, og fikk penger til en real shining av svømmehallen. Alfaset kapell og Stovner klubbhus, rehabiliteringssentrene på Haugenstua og Vestli fikk penger til vedlikehold.

Lokalavisen tok en nærmere titt på problemene på Stovner Senter 1. Ramponerte postkasser, stengte nødutganger, søppel, heis som står, dårlig brannsikkerhet og huseiere som ikke betaler regninger til verken håndverkere eller sikringer var bare noen av problemene. Ansvarlige eiere, Nordisk Eiendomsforretning, forholdt seg tause. Vaktmesternes jobb ble et maretitt, men de fikk ikke sagt opp jobben, da huseierne ikke var å få tak i. Det viste seg at firmaet skylder to millioner kroner til sameiet Stovner Senter. Etter Lokalavisen tok saken, ble flere av forholdene rettet opp. Det endte med at største eierparten i sameiet, Steen &Strøm, måtte kaste Nordisk Eiendomsforretning fra styret, frata firmaet revisorretten og rydde opp i forholdene.

Tall fra SSB viste at 55.000 personer leser Lokalavisen. Dermed er Lokalavisen Groruddalen den mest leste lokalavisen på denne kanten av byen.