RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feide Lyn av banen

Med keeper som ikke slipper inn mål.

Av Ole Martin Grønset

Vålerenga jr. tok onsdag kveld imot Lyn jr. til kamp i Interkretsserien på Hafslundbanen med en keeper som hittil ikke har sluppet inn mål i serien.

Det var en rolig førsteomgang med et Vålerenga-lag som slet med å få uttelling fremover, men som hadde god kontroll defensivt og med keeper Jacob Faye som hittil ikke har sluppet inn mål i de kampene han har spilt i Interkretsserien.

Cornere avgjorde

Andre omgang fortsatte med VIF-press og flere farlige cornere, men det tok 58 minutter før VIF-juniorene klarte å få hull på byllen da Nikolai Næss slo en perfekt corner som Ahmed El-Amrani headet via tverrliggeren og i mål bak en utspilt Lyn-keeper. En fortjent ledelse til VIF juniorene.

Bare minutter senere var det duket for en ny perfekt corner fra Næss som Riki Alba headet kontant i mål.

VI- juniorene presset på videre og etter 73 minutter ble Soliman Aoudia felt inne i Lyns 16-meter og dommeren dømte straffespark, som Deniz Payazil satte kontrollert i mål.

Dermed kunne VIF-juniorene hvile en del spillere som skal spille for VIF2 borte mot Mjølner på lørdag.

Også i andre omgang hadde Vålerenga god kontroll defensivt og de kunne feire en fortjent 3-0-seier over rivalene fra Oslo vest.

- God kontroll

- Andreomgang var en veldig positiv opplevelse for oss, vi er flinke til å score på dødballer nå, i førsteomgang slurver vi litt som gjør at vi får en del farlige overganger imot, forteller trener Per Inge Jacobsen.

- Jeg syns vi har god kontroll gjennom hele kampen og vi skaper mange sjanser og det var bare å vente på at målet skulle komme, vi avslutter også med et ungt lag og det er positivt, avslutter Jacobsen.

VIF jr. – Lyn jr. 3-0 (0-0)
Hafslundbanen, Interkretsserien, 1/6-2011

Mål: 1-0 Ahmed El-Amrani (58), 2-0 Riki Alba (60), 3-0 Deniz Payazil (73)

Gule kort VIF jr: Sondre Fagerli, Haakon Farstadvoll

VIF jr: Jacob Faye – Deniz Payazil (Ivan Näsberg inn 78) – Nikolai Næss (Ali Iqbal inn 66) – Victor Johansen – Sondre Fagerli (Nicholas Tvinde inn 80) – Chuma Anene – Shola Akiniemi (Markus Thorsen inn 80) – Andreas Lund (Haakon Farstadvoll inn 43) – Ahmed El-Amrani (Kristian Grande inn 72) – Soliman Aoudia – Riki Alba

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere