Feiende flotte damer

Fotballgutta og tennisdamene har for lengst fått status som sexsymboler. Toppidretten har imidlertid mer å by på. Se hvorfor curling er så publikumsvennlig

15.02.06 16:20

(SIDE2): I en årrekke har de norske utøverne fått mye oppmerksomhet når de representerer Norge i store internasjonale mesterskap.

Kari Traa ser man ofte omsvermet av utenlandske fans og journalister, og de norske alpingutta jages også av fans og er populære frontfigurer i reklamekampanjer.

Hvert år dukker det imidlertid opp nye profiler som vi trykker til vårt bryst.

Herrenes curlinglag med skip Pål Trulsen i spissen vant OL-gull i Salt Lake 2002. Det trigget også nordmenns interesse for curling.

Siden herrelaget fikk mye oppmerksomhet under forrige vinter-OL er det nå på tide å sette fokus på damene. Du kan følge resultatene ved å klikke på lenken under.

Curling blir ikke regnet som en spesielt sexy idrett, men det skyldes kanskje i stor grad manglende dekning. Vi har derfor gjort en uhøytidelig kåring.

Det skal legges til at denne saken satt utrolig langt inne, men etter grundige studier av deltakerne på glattisen har Side2 kåret de vakreste curlingdamene i OL.

Resultatet av tidenes første kåring av de peneste curlingdamene ser du under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.