RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feilslåtte presanger denne julen også

Sist oppdatert:
Vi bruker lang tid på å finne de rette julepresangene, men i mange tilfeller er mottakeren så misfornøyd at hun eller han legger gavene ut for salg på nettauksjoner like etter jul.

(SIDE2): I løpet av den siste uken har julepresanger for 50 millioner pund eller i underkant av 580 millioner norske kroner funnet veien til britiske eBay, skriver This is London.

Blant presangene som har funnet veien til nettauksjonen er vanlige presanger som Robbie Williams kalendere og tøfler. «Tøflene for deg som vil gå rundt som en Yeti» skriver en selger som har fått fottøy til jul som han tydeligvis ikke liker.

Før jul ble leker som Roboraptor, Sony PSP og Xbox 360 presentert som årets store julegavevinnere. Mange har fulgt tipsene og gravd dypt i lomma for å gi disse tingene til sine nærmeste.

Likevel har mange valgt å legge ut disse tingene ubrukt på eBay med prisantydninger under butikkpris.

- Tidligere var det slik at uønskede presanger var noe man bare måtte late som man likte. Nå kan man slippe å fylle huset med dette og heller selge det på eBay, sier talsmann for nettauksjonen, Charlie Coney.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere