Gå til sidens hovedinnhold

Feirer 20 år og 20 til!

Toppåsen skole feiret 20-årsjubileum i forrige uke. Nå satser skolen på 20 nye år, selv om den opprinnelig bare var en midlertidig løsning.

Toppåsen: Med områdedirektøren, Prinsdal musikkorps og foreldrene på besøk ble det en festlig bursdag på Toppåsen skole sist onsdag.

Både skolen og FN ble feiret samtidig, for henholdsvis 20 og 62 år i drift.

Framtidsrettet feiring

Bursdagene ble feiret som seg hør og bør, med musikk, allsang og god festmat. Prinsdal musikkorps spilte, elevene sang og foreldrene sørget for å dekke til et internasjonalt gourmetbord.

Både rektor Robert Evang og områdedirektør Tone Tenfjord holdt taler om skolens strålende framtid. I følge den opprinnelige planen skulle det ha vært siste dag i Toppåsen skoles historie.

Lengre levetid

Var det ikke meningen at Toppåsen skole bare skulle stå i 20 år?

Det er riktig, meningen var at elevgrunnlaget skulle tynnes ut. Elevene skulle da få nok plass på de tre nærliggende skolene, forteller rektor Robert Evang.

Sånn blir det ofte når man tenker ut fra tall. Man glemmer at nye boområder har en viss sirkulasjon. Likevel er det 150 færre elever nå enn det opprinnelig var, men det har ikke vært på tale å stenge skolen for det.

Toppåsen skole leier lokalene av Undervisningsbygg, som nå er i ferd med å justere opp taket slik at det skal holde god standard framover.

Underlaget på taket holdt i akkurat 20 år, forteller Evang.

Går dere for 20 år til, da?

Ja, nå har vi tenkt at dette skal være permanent. Det er ingen ny frist for skolen nå.

Så det er fortsatt behov for skolen?

Ja, fastslår Evang, uten tvil i stemmen.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag