Feirer ettårsjubileum med overskudd

Det er ett år siden Morten Aass startet som sjef i TVNorge. I dag feirer han første halvårs-overskudd i TVNorge på ti år.

20.06.08 11:05

- Hovedgrunnen til at vi har lykkes, er en positiv økning i reklameinntektene. En økning på 4,6 prosent fra første halvår 2002 til samme periode i 2003 viser at en del av den jobben vi har gjort med å fremstå tydeligere, har lykkes, sier han.

TVNorge fikk et driftsresultat på 2,6 millioner kroner i perioden, en forbedring på 23,7 millioner kroner sammenlignet med første halvår i fjor.

Det er første gang på ti år at TV-kanalen kan vise til et positivt driftsresultat første halvår.

Omsetning var på 203,9 millioner kroner, en økning på 8,9 millioner i forhold til første halvår i 2002.

Driftskostnadene i perioden endte på 201,3 millioner – en prosentvis reduksjon på 14,8.

- Vi er veldig fornøyde sier administrerende direktør i TVNORGE, Morten Aass. Alle i bedriften har gjort en meget god jobb. Det positive resultatet av snuoperasjonen vi har vært igjennom de siste to årene, ser vi allerede resultater av, sier Aass i en pressemelding.

Han viser til at TVNorge har kapret flere seere utover året og at i juni hadde kanalen en andel på 11,1 prosent hele dagen i aldersgruppen 12+. For gruppen 12-44 år var andelen 15,2 prosent, en økning på 20,6 prosent fra året før.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.