RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feirer ettårsjubileum med overskudd

Sist oppdatert:
Det er ett år siden Morten Aass startet som sjef i TVNorge. I dag feirer han første halvårs-overskudd i TVNorge på ti år.

- Hovedgrunnen til at vi har lykkes, er en positiv økning i reklameinntektene. En økning på 4,6 prosent fra første halvår 2002 til samme periode i 2003 viser at en del av den jobben vi har gjort med å fremstå tydeligere, har lykkes, sier han.

TVNorge fikk et driftsresultat på 2,6 millioner kroner i perioden, en forbedring på 23,7 millioner kroner sammenlignet med første halvår i fjor.

Det er første gang på ti år at TV-kanalen kan vise til et positivt driftsresultat første halvår.

Omsetning var på 203,9 millioner kroner, en økning på 8,9 millioner i forhold til første halvår i 2002.

Driftskostnadene i perioden endte på 201,3 millioner – en prosentvis reduksjon på 14,8.

- Vi er veldig fornøyde sier administrerende direktør i TVNORGE, Morten Aass. Alle i bedriften har gjort en meget god jobb. Det positive resultatet av snuoperasjonen vi har vært igjennom de siste to årene, ser vi allerede resultater av, sier Aass i en pressemelding.

Han viser til at TVNorge har kapret flere seere utover året og at i juni hadde kanalen en andel på 11,1 prosent hele dagen i aldersgruppen 12+. For gruppen 12-44 år var andelen 15,2 prosent, en økning på 20,6 prosent fra året før.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere