RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feirer gummibryllup

KYSS: Mette-Marit ble fridd til da paret feiret ett år sammen.
KYSS: Mette-Marit ble fridd til da paret feiret ett år sammen. (Scanpix)
I dag er det åtte år siden de klinte til på kirketrappa.

(SIDE2): Kronprins Haakon (36) er riktignok på visitt i Afghanistan, der han har besøkt de norske troppene som er stasjonert i det krigsherjede landet.

Hver bryllupdag har sin markering og sitt navn - og akkurat denne bryllupsdagen blir kalt noe så spenstig som «Gummibryllup»...

Det betyr vel egentlig at man skal gi en gave i, ja, gummi. Lykke til, Haakon!

Om kronprinsparet da får feiret dagen på dagen er litt usikkert - men en markering er jo uansett på sin plass på en slik dag.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Åtte års kjærlighet
Haakon fikk som kjent sin kronprinsesse i Oslo Domkirke 25. august 2001. Bryllupet var en folkefest - Oslos gater var fulle av feststemte menneske som ville ha et glimt at Mette-Marit som kom i sin silkebrudekjole med lang slør.

Se bilder fra bryllupet nederst i saken.

I 1999 møtte Mette-Marit kronprinsen på en konsert på Quart-festivalen i Kristiansand. Et år senere ble paret samboere og bodde da med Mette-Marits sønn Marius som den gang var tre år gammel. 1. desember samme år ble paret forlovet - og resten er historie.

På tur
Neste uke reiser kronprinsparet på sin årlige fylkestur, og denne gangen er Rogaland som står for tur. Haugesund, Utsira, Stavanger og Egersund er steder som står på programmet.

I fjor reiste Haakon og Mette-Marit rundt i Telemark, og det er ingenting som tyder på kjærligheten mellom de har blitt mindre i løpet av årene.

Les mer her:Fremdeles like forelsket

597

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere