Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feirer med Obama

Foto: Falch, Knut (SCANPIX)
Petter Stordalen og Gunnhild Melhus reiser til USA.

(SIDE2): Tirsdag blir Barack Obama president i USA. Hotellkongen Petter Stordalen (46) og Gunnhild Melhus (30), som nylig forlovet seg, har sikret seg plasser til de viktigste hendelsene under innsettelsen av den nye presidenten, skriver Se og Hør.

LES SAKEN: Petter fridde på fjelltopp

Ifølge ukebladet er det omtrent umulig å skaffe seg plasser til disse arrangementene. Trolig er det takket være gode kontakter i USA at Stordalen har klart å skaffe seg to plasser til den historiske begivenheten i Washington. Mandag kveld er det trolig Illinois State Society Ball som står på programmet. Etter selve innsettelsen på Capitol Hill tirsdag, arrangeres ti forskjellige ball i Washington DC.

Ifølge Se og Hør ville billettene, som Stordalen har skaffet gjennom kontakter, kostet 500.000 kroner per person på det åpne markedet.

Alle som betyr noe i USA vil gjerne delta på arrangementene og kjendislisten er lang. Blant kjendisene som stiller for å hedre den nye presidenten, er blant andre Bruce Springsteen, Bono, Stevie Wonder, Oprah Winfrey og Beyonce Knowles.

På grunn av den høye kjendisfaktoren er dette trolig verdens mest bevoktede hendelse.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!