RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feiret kongen med variete

Sist oppdatert:
Regjeringsmedlemmer og kjente kulturpersonligheter som Åsne Seierstad feiret kongefamilien og slutten på 100 årsmarkeringen før folket fikk slippe til på kongelig variete lørdag kveld. Se bildene her.

Nærmere 7000 mennesker var samlet i Oslo Spektrum for å hylle kongen og hans familie og overvære kveldens kongelige variete. I motsetning til fredagens underholdning og middag på Akerhus festning, var lørdagen i Oslo Spektrum åpen for alle som ønsket å kjøpe billett.

Mannsterke
Kongefamilien stilte sterke opp. Kongen og dronningen var selvfølgelig tilstede. Det samme var kronprins Haakon, prinsesse Märtha Louise, Ari Behn og kongens to søstre, prinsesse Astrid Fru Ferner og Johan Martin Ferner og prinsesse Ragnhild og hennes mann Erling Lorentzen.

Kronprinsesse Mette-Marit valgte, som i går, å holde seg hjemme da fødselen er rett rundt hjørnet.

Mottakelse
Men før varieteforestillingen, var det mottakelse for en engere krets. Hit kom stortingsrepresentanter, statsminister Jens Stoltenberg og hans kone Ingerid Schulerud og Høyre-politiker Per Kristian Foss og hans partner, Schibsted-direktør Jan Erik Knarbakk.

Tilstede var også Åsne Seierstad som kom sammen med sin kjæreste, Martin Cornelius Friedrich Ruppert.

Selve varieteshowet sendes i redigert utgave på TV 2 allerede i morgen, søndag, da den store dagen for at Norge fikk ny konge er. Det var 27. november kong Haakon avla eden for regjering og storting i 1905, to dager etter at han satte foten på kaien på Vippetangen i Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere