RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feiret pilotlappen med fylla

PÅ FYLLA: Prins Harry tar seg gjerne en fest og feiret at han endelig besto sertifikattesten på helikopter.
PÅ FYLLA: Prins Harry tar seg gjerne en fest og feiret at han endelig besto sertifikattesten på helikopter. (Splash)
Prins Harry strålende fornøyd på byen.

(SIDE2): Endelig har Harry klart helikopterlappen, og det skal han ha feiret behørig på byen i London sammen med storebror William og flere kompiser.

På nattklubb
Festen skal ifølge Splash News ha blitt holdt på nattklubben Trobadour i den britiske hovedstaden der prinsene festet med sine nære venner ut i de sene nattetimer. På klubben ble det også arrangert konsert med et band som er venner med Harry.

Den single prinsen er observert på byen flere ganger den siste tiden, og ikke overraskende spekulerer britisk presse i hvem som blir hans nye dame.

Les også:Harrys flørt med kjent TV-fjes

Strøk først
24-åringen strøk på den første prøven tidligere i år, og fikk etter det ekstra trening og flytimer for å klare testen andre gangen. Og det klarte han.

Den etterlengtet tittelen helikopterpilot har Harry ønsket seg siden han kom hjem fra Afghanistan i fjor, og er også en del av to år lange treningen for å komme tilbake til fronten i det krigsherjede landet.

Harry ønsker denne gangen å ta del i krigen fra luften og ikke fra bakken som sist - da han kunne være et yndet bombemål og dermed satte sine medsoldaters liv i fare.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere