RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fellah forlenger med Vålerenga

VALLHALL (vif.no): Vålerenga ble i dag enige med Mohammed Fellah (18) om en forlengelse av ungguttens kontrakt. Midtbanespilleren knytter seg til Vålerenga ut 2011-sesongen.

Fellah ble tatt opp i A-stallen høsten 2006 etter å ha imponert for Vålerengas U-gruppe. Han kom til Vålerenga som 14-åring fra Holmlia.

En september-kveld i 2006 debuterte han for A-laget i hjemmekampen mot Fredrikstad. Vålerenga vant 5-1 etter at Fellah satt inn det siste målet.

- Vi er veldig godt fornøyde med at Mohammed ønsker å bli i klubben vår. Han har hatt en tung tid etter benbruddet i fjor høst, men er på vei tilbake og vi har kjempetro på at han kan prestere for Vålerenga i tiden som kommer, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif.no.

Fellah har flere kamper fra aldersbestemte landslag og har så langt spilt ni tippeligakamper for Vålerenga, i tillegg til et par NM-kamper, kamper i Royal Leauge og en europacupkamp.

- Mohammed har tidligere vist seg som en meget god spiller med et stort potensial. Han har trent hardt og vært veldig fokusert på å komme tilbake for fullt etter skaden, og viser en meget god treningsvilje. Mohammed er veldig dedikert for å bli en så god fotballspiller som mulig.

- Det var viktig for oss å forlenge med Mohammed nå. Hans opprinnelige kontrakt gikk ut etter årets sesong, og Mohammed er en spiller vi ønsker å satse på i framtiden så det var med stor glede vi i dag ble enige om en forlengelse, avslutter Aalbu.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere