RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fellah fra start

Sist oppdatert:
VIBORG (vif.no): Trenerteamet har plukket ut de 11 som starter mot Viborg i kveldens Royal League-oppgjør. I startoppstillingen finner vi blant annet 17-åringen Mohammed Fellah. Vålerengas lag får du her.

Vålerengas lag: 30 Øyvind Bolthof - 13 Jarl André Storbæk, 22 Ronny Johnsen, 24 Kjetil Wæhler, 3 Allan K. Jepsen - 6 Freddy dos Santos, 19 Christian Grindheim, 17 Mohammed Fellah, 11 Morten Berre - 10 Jan Derek Sørensen, 23 Tore André Flo

Benken: 35 Robin Vikskjold, 4 Thomas Holm, 5 André Muri, 15 Alexander Mathisen, 18 Rune Lange, 20 Jørgen Horn, 27 Glenn Roberts

Vi vil følge kampen tett og oppdatere underveis som det skjer noe i Danmark.

Vålerenga slo Viborg 1-0 på Bislett for kort tid siden, i en kamp Rune Lange avgjorde etter ett lite minutt. Resten av kampen var veldig jevnspilt.

- Viborg har prestert bra etter Linderoth tok over, og det blir nok en vanskelig kamp for oss. De har spilt jevnt med motstanderne sine, og var ikke dårligere enn oss på Bislett, så vi vet vi må prestere på et høyt nivå om vi ønsker å vinne Selv om vi vant, er vi ikke fornøyde med det vi presterte mot Viborg sist, og det ønsker vi å revansjere på torsdag, sier Myhre til vif.no.

- Alle kampene i Royal Leauge har vært jevne, som forventet, men vi spilte tidvis veldig bra mot AIK sist, og håper å ta med oss det inn i denne kampen.

God følelse videre
Akkurat det punktet med tidvis godt spill er viktig for Vålerenga å ta med seg videre inn i ferien.

- Vi ønsker å avslutte med en god følelse. Det er de siste kampene man husker best, og jeg tror det gir oss større sjanser å lykkes neste sesong hvis vi så ofte som mulig presterer bra nå. Da tar vi med oss den gode følelsen og selvtilliten inn i neste sesong og inn i en periode med en tøff oppkjøring, forklarer han.

Avansementet i Royal League har også vært viktig for klubben.

- Det at vi nå har gått videre i Royal Leauge betyr også mye for neste sesong. Vi får muligheten til å møte god motstand i veldig viktige kamper i en periode vi vanligvis kun ville trent og spilt ubetydelige treningskamper. Det vil gi oss en pekepinn i forhold til hvor vi står, og det å spille viktige kamper er det vi ønsker å gjøre så ofte som mulig, sier han.

- Vi har som målsetning om å prege Royal League også etter jul, og hvis vær og vind står oss bi, kan vi kanskje også spille disse kampene på gress. Vi har også som målsetning å ta med oss flyten fra i høst inn i neste sesong for å vise oss selv og andre at vi er et godt lag som er å regne med, også med egenproduserte spillere på laget.

Går for seier
Vålerenga har som målsetning å vinne sin gruppe i Royal League, og Viborg må vinne for å ha muligheter for avansement. Det ligger med andre ord til en spennende kamp.

- Vi går selvfølgelig for seier på torsdag, og satser på å gå rett ut av blokka for å gå inn å styre kampen fra starten av. Vi gleder oss til å møte Viborg, avslutter han.

Troppen
Vålerenga har slitt litt med noen småskader i det siste, og blant annet Tom Henning Hovi er uaktuell. Han har også spilt sin siste kamp for Vålerenga, som tidligere annonsert.

Vålerengas tropp mot Viborg: 30 Øyvind Bolthof, 35 Robin Vikskjold, 3 Allan K. Jepsen, 4 Thomas Holm, 5 André Muri, 6 Freddy dos Santos, 10 Jan Derek Sørensen, 11 Morten Berre, 13 Jarl André Storbæk, 15 Alexander Mathisen, 17 Mohammed Fellah, 18 Rune Lange, 19 Christian Grindheim, 20 Jørgen Horn, 22 Ronny Johnsen, 23 Tore André Flo, 24 Kjetil Wæhler, 27 Glenn Roberts

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere