RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fellah og Thomassen møter Wales

Sist oppdatert:
- En god sjanse for spillerne til å vise seg frem, mener landslagssjefen.

I kveld spiller U23-landslaget, med Vålerenga-spillerne Mohammed Fellah og Joachim Thomassen i troppen, sin første hjemmekamp noensinne når Wales er motstander i Mjøndalen.

- Dette er en kamp der spillerne har alle muligheter for å vise seg frem og melde seg på i A-landslagsdiskusjonen. Ola By Rise og Frode Grodås har begge vært med under hele samlingen, i tillegg til at Egil kommer på kampen i morgen. Det er et signal til spillerne om at de kan være aktuelle for et A-landslag, sier U23-landslagstrener Per Joar Hansen til fotball.no.

- Vi møter et lag vi ikke har sett så mye, så det er vanskelig å si så mye om dem. Vi får konsentrere oss om oss selv og være gode på det vi skal være gode på.

Det er først og fremst det offensive laget har terpet på under samlingen.

- Vi har jobbet med et offensivt spillemønster og ha høyt balltempo bakfra i banen. Det er viktig at vi våger å bruke midtbanen, og vi har også jobbet med å fristille en offensiv midtbanespiller sentralt. Vi ønsker i tillegg å ha fart i kontringene.

- Dette er en kamp vi ønsker å styre og bestemme, men det finnes ingen enkle kamper i fotball. Wales har fått opp mange gode spillere, så lett blir det ikke. Men vi har mange gode og spennende spillere, så vi forbereder oss på en positiv opplevelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere