*Nettavisen* Nyheter.

Fellah på vei tilbake

VALLHALL (vif.no): Vålerengas unge midtbanespiller Mohammed Fellah (18) ble stygt skadet i en U18-landskamp mot Tyrkia i august, men har i det siste tatt store steg på vei tilbake på fotballbanen.

14.01.08 16:03

Fellah brakk leggbeinet rett av i landskampen på Marienlyst i Drammen, og det måtte en operasjon til for å reparere bruddet. Siden den gang har han trent mye alternativt, men nå har han så smått begynt å trene med laget igjen.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Mohammed løp for første gang på mandag, og han har i gradvis økt belastingen på beinet. Det har fungert bra og han har tatt store steg den siste tiden, sier medisinsk ansvarlig Morten Johansen til vif.no.

- Ved slike skader sitter det gjerne litt mentalt og man holder igjen. Dette var en stygg takling, at man er skeptisk til å trykke til for fullt i etterkant er en naturlig reaksjon. Det har vært viktig å få de tankene vekk fra Mohammed, og nå er han på rett vei der også.

Vanskelig å tidsbestemme
Øvelsene Fellah nå gjør er av det fysiske slaget, samtidig som han leker litt lett med ball på egenhånd.

- Mohammed har hatt sine første treninger med laget, men er kun med på de fysiske øktene uten ball, som styres av Truls Hallen. Han passer på at ting går som de skal. Det er viktig at vi begynner litt forsiktig med Mohammed i denne fasen av opptreningen.

- I tillegg får han litt massasje rundt bruddstedet, slik at ting setter seg som det skal der. Det er mye smerter involvert, og det er de som vil styre når Mohammed kan trene for fullt og være aktuell for normal fotballtrening igjen. Derfor er det umulig for meg å tidsbestemme noe konkret tidspunkt på når han er tilbake akkurat nå, avslutter Johansen.

Klikk på bildet for å forstørre.


Klikk på bildet for å forstørre.


Klikk her for å kjøpe sesongkort for 2008-sesongen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag