RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fellah så rødt

Sist oppdatert:
VALLE (vif-fotball.no): Mohammed Fellah briljerte i 65 minutter før han mistet hodet i sommervarmen og snakket på seg et rødt kort. – Kortet var soleklart. Vi kan ikke oppføre oss på den måten, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no.

- Jeg er fryktelig lei av at vi får dumme utvisninger fordi vi skal ta igjen på folk eller være tøffe mot dommeren. Det er veldig unødvendige kort som får konsekvenser både for oss og spilleren. Kortet er soleklart og bør være en lærepenge både for Fellah og de andre juniorspillerne, fortsetter Holter.

Før utvisningen briljerte Mohammed Fellah på kunstgresset og viste takter som lover godt for fremtiden.

- Fellah var kjempegod i førsteomgang og startet godt også etter pause. Han er sikkert skuffa nå han også, og vi skal backe han, men kortet hans kunne fort kostet oss to poeng i dag og det er for dumt.

- Dersom han får mer enn én kamps karantene diskvalifiserer han seg også for a-lagsspill. Det er dumt for han, men han har bare seg selv å takke. Vi må snart begynne å lære av det feilene vi har gjort tidligere. Utvisninger som vi fikk i dag kan vi ikke tolerere. Det er helt uakseptabelt å oppføre seg sånn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere