RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fellah trente for fullt

Sist oppdatert:
Mohammed Fellah var med på spillsekvensen på torsdagens trening. Se bilder fra økta her.

Vålerenga gjennomførte torsdagens trening inne i Vallhall og hoveddelen av dagens trening var a-laget mot rekruttgruppa forsterket med noen spillere fra a-troppen.

Fokus på treningen var gjenvinning, vridning av spill og roller i Vålerengas rammer å spille fotball på. Rekruttlaget fikk "scoring" hvis de klarte å holde ballen lengre enn fem sekunder i laget og selvfølgelig ved vanlig scoring. A-laget fikk kun godkjent scoring på vanlig måte. Vinnerlaget, som denne gangen ble rekruttgruppa, fikk etter endt økt lov til å skyte på taperlaget, som stod med baken til i mål. Dette er noe som alltid får fram smilet i gruppa.

Selv om a-laget gikk på et tap var det gledelig å se at Mohammed Fellah trente tilnærmet for fullt og var med i spillsekvensen.

- Det er utrolig godt å trene fotball med gutta igjen, sier Fellah til vif-fotball.no etter trening.

- Jeg må bare ta en dag av gangen og jeg kjenner fortsatt litt. Men det er ikke verre enn at jeg prøver meg og nå jeg er veldig glad for at jeg kan være med å bidra litt på feltet igjen.

Se bilder fra torsdagens trening her.


(Alle foto: VIF Media)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere