RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem drept i aksjon mot terrormistenkte i Indonesia

Jakarta (NTB-DPA-AFP): Minst fem mennesker ble drept da indonesiske spesialstyrker slo til mot det antatte skjulestedet til en gruppe militante islamister.

Store politistyrker omringet natt til torsdag et bolighus i utkanten av byen Solo på øya Java. Deretter ble det hørt eksplosjoner og skyting, forteller øyenvitner som ble evakuert fra nabolaget.

- Fem døde er hentet ut av huset, opplyser en politikilde.

En av de drepte kan ha vært den terrorettersøkte malaysieren Noordin Mohammad Top, som skal ha vært hovedmann bak bombingen av to hoteller i Jakarta 17. juli, der ni mennesker ble drept og 53 ble såret.

En talsmann for lokale myndigheter i området opplyser at huset for et halvt år siden ble utleid til et ektepar i 20-årene, som begge arbeidet som lærere.

Politiet hevdet også at Noordin ble drept under en politiaksjon i august, men DNA-prøver viste at dette ikke var tilfelle. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere