*Nettavisen* Nyheter.

Fem ekstremt blodige spill

Bestialske drap og absurde verdener. Se noen av de blodigste spillene.

20.11.09 13:24

(Spillmagasinet): Inspirert av det kommende, og ganske sikkert drøye, spillet «God of War III» har vi satt oss i mimrekroken og kokt sammen en kort liste over de aller mest blodigste spillene vi har spilt.

Det er sikkert mange flere vi kunne ha nevnt. Blant annet «Rise of Triad», «Fallout 3», «Splatterhouse», «Soldier of Fortune II» og «Time Killers». Kom gjerne med forslag til dine blodigste spill i kommentarfeltet under.

Her er vårt utvag av fem ekstremt blodige spill:

Klikk på bildet for å forstørre.

The Punisher

«The Punisher» ble sluppet i mars 2005 (PS2, Xbox, PC) og er et av de virkelig grafisk voldelig spillene vi har testet. Det skulle ikke stå på kreative måter å avlive motstanderne på, mente utviklerne.

Resultatet er at du kan mose nær sagt hvem som helst på de mest bestialske vis - for eksempel ved å holde noens hode ned i et akvarium med kjøttetende fisk eller dele topplokket i to med en kjøttøks.

Dead Rising

«Dead Rising» til Xbox 360 er en splatter i interaktivt format. Og som i splattere flest innebærer det litervis med blod.

Zombiene skal dø, og hovedpersonen Frank kan drepe dem på en rekke kreative, underholdende og enormt blodige måter.

Klikk på bildet for å forstørre.

Postal 2

I dette PC-spillet møter vi en verden som er totalt overdrevet og absurd. Her havner hovedpersonen, Postal Dude, opp i ekstremt blodige konflikter på postruten sin.

Klikk på bildet for å forstørre.

Her avkuttes hoder og lemmer, gjerne med grusomme våpen som spade eller granater fylt med napalm. Levende katter brukes som lyddempere, og folkene du møter er sprø. Et spill som du for all del ikke må ta alvorlig.

Gears of War 2

I «Gears of War 2» til Xbox 360 kjemper menneskene en innbitt kamp mot Locust-rasen, og du møter her actionfylt skyteporno med sprutende blod, flygende kroppsdeler og kjøttbiter fra umenneskelige monstre som deiser i bakken.

Fiender kan avlives på en lang rekke interessante måter, for eksempel med maskingevær med motorsag. Fiender deles i to, og du kan trampe hodet i stykker mens de enda lever.

Klikk på bildet for å forstørre.

Manhunt

Her er du den dødsdømte fangen James Earl Cash, hvor du slakter ned utallige ofre. Jo mer brutalt du dreper - jo mer poeng får du.

Du får våpen som balltre, avsagd hagle og maskingevær. Og alle har sine egne bestialske og kvalme funksjonsmåter.

I tillegg kan du plukke opp blodige avkappede hoder som avledningsmanøver, og lydbildet matcher godt skaller som knuses og struper som kuttes. Et grusomt, grusomt spill til PS2, PC og Xbox...

Klikk på bildet for å forstørre.

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.