Fem gode billigspill

Du trenger ikke vri lommene for å få tak i de beste spillene. Her er fem utmerket gode spill du får billig.

25.05.06 12:08

(Spillmagasinet): Spill er dyrt, altfor dyrt mener mange. Men det er de ferskeste spillene som koster mest, og dermed kan du få tak i klassikere for en rimelig penge.

Her er noen av de aller beste:

Warcraft 3

PC. Ble utgitt i 2002.

Warcraft-universet har knapt vært bedre, morsommere og mer engasjerende enn det var i Warcraft 3. Ikke bare ha spillet en meget bra singelplayerdel, men det er strålende moro å spille mot andre på nett. I løpet av spillets gang får du muligheten til å spille som de fleste raser og alle som nå spiller «World of Warcraft» burde sjekke ut «warcraft 3» for litt av bakgrunnshistorien om Azeroth.

Halo: Combat Evolved

Xbox. Ble utgitt i 2002.

Førstepersons skytespill skal per definisjon ikke spilles på konsoll, men «Halo: Combat Evolved» til Xbox er et hederlig unntak. Med en knakende underholdende historie og et kontrollsystem som fungerer forbausende bra har «Halo» bevist at det finnes unntak til regelen. «Halo: Combat Evolved» er faktisk et hakkbedre enn oppfølgeren «Halo 2», men det er heller ikke et dårlig valg.

Jak & Daxter: The Precursor Lergacy

PS2. Ble utgitt i 2001.

Det første spillet i serien om Jak og hans fantastiske sidekick Daxter er kanskje det beste i serien. Målet med spillet er å redde etter uheldig kjemisk uhell og spillet er humoristisk, utfordrende og variert. Før dette spillet hadde utviklerne Naughty Dog laget «Crash Bandicoot», men dette var et syvmilssteg fremover.

God of War

PS2. Ble utgitt i 2005.

Noen ganger lanseres det spill som er så spennede og engasjerende at du vet fra første øyeblikk at du har med en klassiker å gjøre. «God of War» er definitivt et slkt spill, og selvom det kan bli i overkant voldelig av og til blir det altdi påtatt. Kontrollsystemet er en drøm, historien er oppslukende og actionnivået er uten sidestykke.

Prince of Persia: The Sands of Time

PC, PS2, Xbox, Gamecube. Ble utgitt i 2003.

Mange forventet nok et helt greit plattformspill før lanseringen av «Prince of Persia: The Sands of Time», men så feil går det an å ta. Med fantastisk grafikk, nydelige animasjoner og halsbrekkende akrobatikk, fikk de fleste seg en stor positiv overraskelse. Historien, spillbarheten og overraskende vendinger gjør tittelen til en klassiker som kan spilles i mange, mange år.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.