RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem måtte evakueres fra brann i Nordland

Fem personer ble evakuert da det brant i tre leiligheter i et rekkehus i Nesna kommune i Nordland natt til torsdag. Én person måtte til sykehus, men er ikke alvorlig skadd.

De tre leilighetene som brant er kommunale boliger. De er nå utbrent og ubeboelige, sier operasjonsleder Ann Line Finanger i Helgeland politidistrikt til NTB.

Brannvesenet fikk slukket brannen torsdag morgen, men blir værende på stedet for å drive etterslukking.

Tre personer ble evakuert fra én av leilighetene og to fra en annen. I den tredje boligen var det ingen hjemme da brannen brøt ut.

Én person ble kjørt av ambulanse til legevakta og deretter til sykehus. Han hadde pustet inn røyk, men det skal ikke ha vært alvorlig, opplyser politiet. De andre personene som måtte evakueres har det etter forholdene bra.

110-sentralen i Bodø meldte om brannen via Twitter klokken 3.07 natt til torsdag. Brannårsaken er foreløpig ukjent, men det er klart at flammene spredte seg fra takkonstruksjonen i én leilighet til de to andre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere