RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem mill. til TeleComputing

Sist oppdatert:
TeleComputing har landet en ny avtale med Altia.
Vin- og spritselskapet Altia Corporation forlenger samarbeidet med TeleComputing. Avtalen omfatter leveranse av IT-drift og tilhørende `IT on demand` tjenester og strekker seg over fire nye år. Initial ordreverdi anslås til 5 millioner kroner.

Altia Corporation er en internasjonal totalleverandør av drikkevarer, med fokus på vin og sprit. Det består av uavhengige selskaper eller business enheter i Finland, Sverige, Norge, Danmark og Estland, alle med egne sterke og lokale identiteter og god lokal markedskunnskap.

- Altia er et vekstselskap som opererer i en dynamisk og krevende bransje. Vi vurderer IT som en viktig støttefunksjon slik at vi kan fokusere enda mer tid og krefter på vår egen
kjernevirksomhet. TeleComputing har lang erfaring med å tilby slike `IT on demand`
løsninger og vi valgte derfor å videreføre vårt nåværende samarbeid med dem i ytterligere fire år, skriver Stefan Norberg, Senior Vice President i Altia Corporation.

- Vi setter stor pris på at Altia viser oss fornyet tillit, og tar det som et sterkt signal på at de verdsetter TeleComputings forretningsmodell som er basert på å tilby våre kunder stor grad av fleksibilitet. IT må kunne følge bedriftens behov like raskt som alle andre støttefunksjoner, skriver konsernsjef André P. Løvestam i TeleComputing.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere