RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Nettavisen (Dom fra Gulating lagmannsrett)

Fem millioner for utroskap

Bergenserens utroskap kostet ham dyrt.

Millionærfruen fra Bergen ga ektemannen fem millioner kroner i gave, men angret da hun oppdaget hans sidesprang. Nå må han betale pengene tilbake, skriver ba.no.

I lagmannsretten ble mannen dømt til å betale tilbake milliongaven til ekskona, men saken ble anket til Høyesterett. Men Høyesterett har nå bestemt at de ikke vil behandle anken fra den utro bergensmannen, og dermed er dommen fra lagmannsretten rettskraftig.

Selv benektet mannen utroskap og ville beholde gaven.

Kvinnen tapte i Bergen tingrett, men fikk altså medhold i Gulating lagmannsrett.

Dommerne la til grunn at kvinnen ikke ville gitt gaven dersom hun visste at mannen hadde en annen kvinne.

Fant kjærlighetsbrev
Kvinnen kjøpte for fire år siden to livrenter på til sammen ti millioner kroner, til seg selv og ektemannen. Hun ville også hjelpe ektemannen, som ikke fikk det helt til i forretningslivet, med 200.000 kroner i kontanter – som han fikk i en konvolutt under hodeputen julen 2005, ifølge BA.

Men – så oppdaget fruen både kjærlighetsbrev på rim, et kort med teksten «jeg elsker deg», samt en kvittering for et smykke ingen i familien kjente til.

Hun begynte å undersøke saken nærmere, og fant ut hvem den aktuelle kvinnen var, en kollega til ektemannen. I et «avskjedsbrev» i april 2007 krevde hun tilbake gaven, da den «var basert på en felles alderdom og ikke på at han drev utroskap».

Paret ble skilt ved bevilling i 2007, etter å ha vært gift i 32 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere