*Nettavisen* Nyheter.

Fem nye godkjent for notering

Styret ved Oslo Børs har i dag godkjent børsnotering av fem nye selskaper

19.05.08 00:32

Det melder Oslo Børs mandag.Det fem nye selskapene som nå kan fullføre prosessen med en børsnotering er Havila Shipping ASA, Questerre Energy Corp., Norway Energy & Marine Insurance ASA, VIA Travel Group ASA og Allianse ASA. Seneste noteringsdag er 23. juni for selskapene.Selskapene:Havila Shipping ASA


Havila Shipping ASA eier og driver 16 skip som inkluderer platform supply ships ('PSV'), ankerhåndteringsfartøy ('AHTS') og beredskapsskip. Flåtens hovedmarked er Nordsjøen.Questerre Energy Corp.


Oljeselskap med fokus på ladbasert produksjon og leting i Canada.Aksjene tas opp til sekundærnotering på SMB-listen ved Oslo Børs. Det forutsettes at selskapet før første noteringsdag gjennomfører en emisjon på minimum 25 millioner kroner for å finansiere selskapets planlagte investeringer og letevirksomhet.Norway Energy & Marine InsuranceEt multiline nisjebasert skadeforsikringsselskap. Selskapet fremstår i dag som en av de ledende aktørene innenfor sine kjerneområder som omfatter energi (kraftverk), næringsliv, sjøforsikring, havbruk, transport, luftfart og spesialløsninger. Selskapet tilbyr et komplett spekter av forsikringsløsninger omfattende ting-, ansvar- og persondekninger i tillegg til transport-, sjø- og havbruksdekninger.VIA Travel Group ASA noteresVIA Travel Group er Skandinavias største reiselivskonsern med en historie som går tilbake til 1937. Konsernets kjernevirksomhet er i forretningsreisemarkedet, representert ved VIA Travel fordelt på områdene Forretningsreiser (Corporate), Sjømannsreiser (Marine) og Arrangement/Konferanse (Conf. & Events). I fritidsreisemarkedet er konsernet representert gjennom VIA Ferieverden, VIA Tours og Rejsegalleriet.Allianse ASAAllianse er et IT selskap med et bredt spekter av produkter og tjenester på løsningssiden (Solutions) og på driftssiden (Operations). Selskapet opererer som en totalleverandør for mellomstore kunder og som nisjeleverandør for de aller største.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.