– Vi har pågrepet fire som har vært mistenkt i å ha vært involvert i hendelsen, de vil bli avhørt i løpet av dagen, sa operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane til NTB torsdag morgen.

Senere meldte politiet på Twitter at ytterligere én person er pågrepet.

Ukjent bakgrunn

– Jeg har ikke siktelsen foran meg her, men de er mistenkt for å ha hatt en rolle i denne knivstikkingen. Foreløpig har vi ikke grunn til å tro det er flere involverte, men etterforskning er dynamisk, så vi får se, sa operasjonslederen.

Pågripelsene skjedde tidlig torsdag morgen. Politiet vet foreløpig ikke mer om bakgrunnen for hendelsen eller om det var noen relasjon mellom siktede og de to fornærmede.

Det var klokken 22.50 onsdag kveld politiet bekreftet at en mann i 20-årene og hans far hadde blitt knivstukket i Kristiansand. Begge mennene behandles på sykehuset i byen. De er ikke livstruende skadd.

Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent.

Les også: Retten vil løslate drapssiktet – politiet anker kjennelsen

Politiet ber om tips

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 22.08 onsdag kveld. Hendelsen har skjedd utendørs i et boligområde i Voiebyen. Et veikryss foran en garasje er sperret av og politiets krimteknikere er på stedet.

– Vitner i området er eller vil bli avhørt. Vi ønsker å komme i kontakt med andre som har opplysninger om hendelsen, sier innsatsleder Stian Pauschert i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Vitner skal ha forklart at flere biler som har vært på stedet har forlatt området, skriver avisen.

(©NTB)