RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem pågrepet i væpnet aksjon

Sist oppdatert:
Både tyvegods og våpen ble beslaglagt, opplyser politiet

Fem menn ble søndag pågrepet i en væpnet aksjon på Grønland. Store mengder tyvegods og et våpen ble beslaglagt, opplyser politiet.

- Vi fikk melding fra en person som sa han var blitt truet med pistol i en leilighet på Grønland. Væpnet politi rykket ut, tok seg inn i leiligheten og fikk raskt kontroll over fem menn som befant seg der, forteller operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til NTB. Politiet beslagla også et våpen, trolig en softgun.

- Våre folk på stedet ble etter hvert oppmerksom på at det var svært mye gods i leiligheten, formentlig tyvegods. Spesielt var det mange Apple-produkter, både datamaskiner og mobiltelefoner, opplyser Krokan.

Operasjonslederen sier det altfor tidlig å si om beslaget kan settes i sammenheng med de svært mange personranene i hovedstaden i det siste. Da har ranerne ofte gått etter mobiltelefoner, særlig Apple-produkter.

- Det er derfor naturlig at den nyopprettede ransgruppen kobles inn, men så er det opp til etterforskningen å vise hvor det vi har funnet i kveld, stammer fra, sier Krokan.

De fem mennene som er pågrepet, er mellom 23 og 53 år gamle. Mannen som ble truet, er i begynnelsen av 20-årene. Mennene er foreløpig siktet for heleri og for trusler.(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere