RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem pågrepet i væpnet aksjon

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Fem menn ble søndag pågrepet i en væpnet aksjon på Grønland. Store mengder tyvegods og et våpen ble beslaglagt, opplyser politiet.

- Vi fikk melding fra en person som sa han var blitt truet med pistol i en leilighet på Grønland. Væpnet politi rykket ut, tok seg inn i leiligheten og fikk raskt kontroll over fem menn som befant seg der, forteller operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til NTB. Politiet beslagla også et våpen, trolig en softgun.

- Våre folk på stedet ble etter hvert oppmerksom på at det var svært mye gods i leiligheten, formentlig tyvegods. Spesielt var det mange Apple-produkter, både datamaskiner og mobiltelefoner, opplyser Krokan.

Operasjonslederen sier det altfor tidlig å si om beslaget kan settes i sammenheng med de svært mange personranene i hovedstaden i det siste. Da har ranerne ofte gått etter mobiltelefoner, særlig Apple-produkter.

- Det er derfor naturlig at den nyopprettede ransgruppen kobles inn, men så er det opp til etterforskningen å vise hvor det vi har funnet i kveld, stammer fra, sier Krokan.

De fem mennene som er pågrepet, er mellom 23 og 53 år gamle. Mannen som ble truet, er i begynnelsen av 20-årene. Mennene er foreløpig siktet for heleri og for trusler.(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere