RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem personer banket opp 50-åring


En mann i 50-årene ble i natt angrepet av fem personer i Storgata i Halden. Mannen ble slått i bakken, og gjengen fortsatte å slå og sparke den fornærmede i hode og rygg.
En mann i 50-årene ble i natt angrepet av fem personer i Storgata i Halden. Mannen ble slått i bakken, og gjengen fortsatte å slå og sparke den fornærmede i hode og rygg. Foto: Googlemaps
Sist oppdatert:
– Dette er blind vold og vi ser alvorlig på saken, sier operasjonsleder Gisle Sveen.

15 minutter etter klokken ett natt til tirsdag får politiet melding om en blind vold-episode i Storgata i Halden, skriver Halden Arbeiderblad.

En mann i 50-årene har blitt angrepet av fem personer, slått i bakken, og gjengen fortsetter å slå og sparke den fornærmede i hode og rygg.

– Det er ikke pågrepet noen i saken, ennå. Men vi har en klar formening om hvem dette er og regner med at det kommer pågripelser i saken, sier Sveen.

De mistenkte er i 20-årene.

Han forteller at politiet har jobbet mye med saken i natt og kommer til å bruke godt med ressurser videre. Politiet ser alvorlig på saken.

– Den fornærmede kjenner ikke gjerningspersonene og vi snakker om blind vold. Han ble anropt på gaten og helt uprovosert slått i bakken. Etter at han ligger på bakken fortsetter gjengen å slå og sparke han i hodet og ryggen. Det kunne endt så mye verre, sier Sveen.

Den fornærmede ble tatt hånd om og kjørt til legevakt for sjekk.

– Han fikk kuler og kutt i hodet og klaget på en vond skulder. De fysiske skadene er en ting, men et slikt angrep er en meget skremmende opplevelse, sier Gisle Sveen, operasjonsleder i Politiet.

Les flere saker i Halden Arbeiderblad her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere