Fem tegn på at dere ikke passer sammen

Det er noen klare tegn på at et forhold skranter. Vi forteller deg hvilke.

(Side2) Om dere helst tilbringer tid med venner, eller synes stillhet er pinlig bør dere kanskje revurdere om dere to er skapt for hverandre. Her er tegnene på at dere kanskje bør gå hver deres vei.

Dere himler med øynene til hverandre når dere krangler
Alle forhold vil møte på utfordringer og det er ikke slik at man er enig på alle områder i livet – og det er en bra ting. Men om dere himler med øynene til hverandre når dere krangler betyr det at du er totalt uenig med den andre parten og har ingen respekt for den andres mening – og det er ikke et godt tegn. En av hjørnesteinene i ethvert forhold er R-E-S-P-E-K-T, og mangler dere dette passer dere kanskje heller ikke sammen.

Finn din perfekte match her

Du takler ikke stillheten
Ethvert stevnemøte har sine perioder der samtalen stopper opp og det blir stillhet. Om du føler deg komfortabel også i slike perioder er det et tegn på at du er komfortabel med din partner. Om du i periodene med stillhet sjekker mobiltelefonen din, prøver å komme på noe å si eller gjenopptar gamle samtaleemner er det et tegn på at du ikke er komfortabel med din partner og det er ikke akkurat gode nyheter.

Dere har for mange planer
Det er sunt for et forhold å tilbringe tid sammen med andre, men om dere foretrekker å være sammen med venner fremfor å være sammen bare dere to kan det bety at dere ikke er en perfekt match. Ved å ikke tilbringe tid sammen blir dere heller ikke ordentlig kjent med hverandre. Så om dere hele tiden er sammen med venner, går på kino eller gjør andre ting som gjør at dere unngår for mye alene tid bør du stille deg spørsmålet om dette er personen du vil tilbringe resten av livet med.

Dere kritiserer hverandre
Alle har en tendens til å være veldig positive på de første datene, men om en av dere begynner å kritisere små ting ved den andre vil dette være med på å skape avstand mellom deg og den andre parten. Uansett hvor liten kritiseringen er vil den ha en eller annen form for påvirkning på den andre parten. Selv etter lang tid i et forhold skal man føle et behov for å behandle sin partner slik du gjorde i begynnelsen av forholdet. Om du føler det annerledes bør du revurdere forholdet ditt.

Dere vil bare være sammen når ting går bra
Det er et faresignal om personen du er sammen med gir deg en kald skulder når du virkelig trenger støtte. Et forhold må tåle både gode og onde dager, og gjør det ikke det er det liten vits i å planlegge fremtiden sammen.

Singel? Finn andre single på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

Les også: Fem tegn på at dere passer sammen

(Kilde: HappenMagazine)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag