RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem tegn på at dere passer sammen

Sist oppdatert:
Usikker på om du har møtt din store kjærlighet? Her er tegnene på at dere er ment for hverandre.

(Side2) Det er vanskelig å vite om man har funnet den store kjærligheten, men ved å være oppmerksom på visse elementer i samlivet kan du ta temperaturen på forholdet ditt. Her er tegnene på at dere passer sammen.

Dere har de samme faktene
Mange par tror de passer sammen bare fordi de har ting til felles som mange har til felles, som for eksempel bøker, filmer og musikk. Om du og din partner har små særegne ting til felles er det derimot større grunn til å juble. Har dere like vaner er det god grunn til å tro at dere passer perfekt sammen.

Finn din perfekte match her

Dere snakker om fremtiden
Fremtiden alle ferske pars store markeritt. Ofte er det slik at begge parter synes det er ubehagelig å prate om det når forholdet er ferskt. Om dere snakker om fremtiden uten å føle noe ubehag er det et tegn på at dere tenker likt og at dere har kommet et godt stykke på vei inn i forholdet siden begge ser en fremtid i det.

Det er veldig viktig at vennene dine liker han eller henne
Du trodde kanskje den ultimale testen for forholdet var når du introduserte partneren din for dine foreldre? Vel, tenk om igjen. Den ultimale testen er når du introduserer han eller henne til dine venner. Man tilbringer mye tid sammen med venner og det er derfor viktig at din partner og dine venner fungerer bra sammen. Det er også slik at dine venner sier mye om deg og er på mange måter en refleksjon av den du er. Passer din partner sammen med dine venner er det et tegn på at dere passer sammen.

Dere tenker i «vi»-termer i vanskelige tider
De fleste par begynner etter hvert å referere til hva vi skal gjøre i for eksempel helgen istedenfor hva skal du gjøre i helgen. Dette er en bra ting for et forhold fordi man ser på seg selv som en del av noe. Om man også har en vi-tankegang når ting er litt vanskelig betyr det at man er en bra match. Hvordan reagerer du for eksempel når din partner vil forlate en fest som du kunne tenkt deg å tilbringe mer tid på? Forlater dere gladelig festen sammen som et par, eller blir du igjen uten din partner?

Du tenker på partneren din hele tiden
De fleste par sender hverandre koselige SMSer eller romantiske e-poster når man er borte fra hverandre. Men om du har din kjære i tankene hele tiden og i enhver situasjon du opplever er det et tegn på at det går bra mellom dere. Om du har lyst til å fortelle han eller henne alle de små hendelsene du opplever har dere noe spesielt sammen.

Finn din perfekte match på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

(Kilde: HappenMagazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere