RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem til legevakten etter frontkollisjon

Sist oppdatert:
Front mot front i Oslo.

Det melder politet Oslo politidistrikt på Twitter.

«Trafikkulykke i Holmenkollvn/Stasjonsvn. 2 biler front mot front. Samtlige ute av bilene og blir sjekket av helsepersonell», skrev politiet klokken 11.20.

Kort tid etterpå kom en ny beskjed om at fem personer er blitt kjørt til legevakten.

«5 personer blir kjørt til Legevakten, snakk om nakkesmerter. Bilene står midt i veien. Manuell trafikkdirigering pågår», opplyste politiet. 20 minutter senere ble veien ryddet.

Tips eller bilder? Kontakt Nettavisens journalist!

- Det har vært en front mot front-kollisjon. Alle er ute av bilene, og fem personer er sendt til legevakten for sjekk. Flere skal ha klaget over nakkesmerter. Vi jobber nå med å få ryddet bort bilene. De står midt i veibanen. Heldigvis er det ikke mye trafikk nå, opplyser operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til Osloby.

Ifølge operasjonslederen er hendelseforløpet uklart.

- Vi har ikke fått noen rapporter om at det er glatt i området. Det er heller ikke klart om farten var stor, men Det ble raportert en heftig smell, sier Grøttum til samme avis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere