RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2

Femti barnehageplasser i fare

Kommunal treghet kan koste femti barnehageplasser i Oslo.

(iOslo.no ) Oslo kommune har brukt ni måneder på å gi Cereberal Parese-foreningen et svar på et relativt enkelt spørsmål om utleie. Foreningens generalsekretær fortviler.

Kommunal treghet

Barnehagen på Berg Gård ved Ullevaal stadion har vært i drift siden august. Tomten eies av Oslo kommune, men leies av Ceraberal Parese-foreningen. Rundt femti barn benytter barnehagen på Ullevål, hvorav mange er uføre. Foreningen sendte søknad om å fremleie tomten i januar, men ennå er det ikke kommet svar fra kommunen.

- Vi forstår ikke hvorfor det skal ta så lang tid. Vi mener at det bare er å svare ja på et enkelt spørsmål. Signalene vi har fått fra kommunen er at de vil avslutte leieavtalen. Dermed tør vi ikke la Nordre Aker bli i bygningen, i tilfelle kommunen skal bruke dette mot oss og si at det er vi som ikke har fulgt spillereglene, og slik prøve å ta bygningene våre, sier Foreningens generalsekretær, Knut Wærstad, til NRK.

Trist sorti

- Jeg har orientert bydelsdirektøren om at de ikke kan fortsette å være i bygningene. Det er svært trist at det gode samarbeidet vi har hatt med bydel Nordre Aker ikke kan videreføres, avslutter Wærstad.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere