*Nettavisen* Nyheter.

Fengslingsmøte for trippeldrapssiktet

Bergen (NTB): Klokken 11 torsdag skal den trippeldrapssiktede 30 år gamle sørsudaneren fremstilles for varetektsfengsling i Bergen tingrett.

Sidsel Isachsen fra Hordaland politidistrikt stiller som påtaleansvarlig på vegne av Sogn og Fjordane politidistrikt. Politiet vil be om fire ukers varetektsfengsling, samt at fengslingsmøtet blir lukket for presse og publikum, skriver Bergens Tidende.

Den drapssiktedes forsvarer Fredrik Verling sier til NRK at han ikke skal ha nye møter med sin klient før møtet. Det var tidlig torsdag morgen uklart om 30-åringen selv skal møte i retten.

- Det blir avgjort i dag om han skal være med, blant annet etter at det er gjort henvendelser til sykehuset og ham, sier Verling.

Den trippeldrapssiktede mannen er innlagt ved Psykiatrisk klinikk ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen, også kjent som Sandviken sykehus. Verling sa onsdag kveld til NTB at han tidligere på ettermiddagen hadde møtt sin klient.

- Jeg har hatt en kort og grei samtale med ham. Han er høflig, rolig og vennlig i samtalene med meg, sa Verling onsdag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.