RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fergies norske date

Nordmannen Geir Frantzen og hertuginnen av York er sett sammen en rekke ganger i London.

(SIDE2): Det har gått hete rykter om Sarah «Fergie» Ferguson (40) og Findus-kongen Geir Frantzen (40) i over et halvt år.

Hertuginnen besøkte Lofoten i mars i år, men ville da ikke si noe om sitt forhold til norske Geir.

Les mer her: - Utrolig flott i Lofoten

På restaurant
De har ennå ikke bekrefte forholdet, men er nå sett sammen en rekke ganger på restaurant i London og på tur utenlands. Seneste i denne uken ble paret fotografert mens de forlot den fancy kinarestauranten China Tang. De to var der i forbindelse med en middag designer Roberto Cavalli arrangerte, skriver Daily Mail.

Paret har blitt observert på restaurant sammen en rekke ganger den siste tiden og det går hett rundt spekulasjonene om et forhold i britisk media.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Forelsket
Den britiske avisen snakket med Fergies presseansvarlig som hevder forholdet til Geir bare er vennskap. Mens andre kilder hevder at hertuginnen har falt hodestups for den norske multimillionæren. De to skal ha møtt hverandre for halvannet år siden da de diskuterte forretninger. Søt musikk skal visstnok ha oppstått mellom de to, selv om Geir ikke ønsker å snakke om forholdet til hertuginnen.

Les også: - Fergierykter er bare tull

Bor i USA
«Fergie» bor i USA sammen med døtrene, men håper å tilbringe mer tid i Storbritannia på grunn av et TV-prosjekt hun jobber med. Geir Frantzen bor i Victoria i London og både Sarah og døtrene besøkt ham der en rekke ganger.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere