RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: www.betfair.com

Ferie og andre uvesentligheter

Sist oppdatert:

Jeg har vært veldig travel i det siste. Vel, kanskje ikke travel, men stort sett opptatt, i alle fall. Jeg har kjøpt et hus til min mor og meg selv, for en måneds tid siden, og vi flyttet inn like etterpå. Det er utrolig!

Jeg har aldri hatt lyst på et hus med 498537943759 soverom og mer plass enn jeg kan bruke. Men dette er helt perfekt! Det har to soverom og et gjesterom, og dessuten to stuer, så jeg kan få litt tid for meg selv hvis jeg trenger det. Det ligger veldig sentralt der jeg bor og prisen var ekstremt god, synes jeg. Det er veldig spennende å eie et hus. Ikke mange 19-åringen kan si at de gjør det, så jeg ser på meg selv som veldig heldig.

Jeg har også fått litt tid til å spille på nettet de siste ukene, noe som er en deilig forandring. Jeg savner grindingen, så rart det enn høres ut. Jeg husker ”gamle dager”, da jeg pleide å spille 12-14 timer om dagen i nesten et helt år og aldri gikk lei av å spille. Nå er jeg heldig hvis jeg får spilt hver dag i en uke!

Jeg har også oppdatert meg på treningsvideoene på favorittsidene mine, som jeg ikke har hatt tid til å se før nå. Det er rart hvordan det å se andre spille kan få deg til å tenke på ditt eget spill. Selv om instruktørene gjør feil, reagerer du på det og vet hvilke forandringer du vil gjøre. Det hjelper også å forstå hvordan konkurrentene tenker om spillet og hvilket nivå de er på. Alle sånne små ting bidrar og gir det en fordel overfor andre spillere.

Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg absolutt anbefale deg å bli med på en treningsside. Jeg vil ikke anbefale noen, ettersom jeg er en god venn av alle instruktørene og ikke vil promotere for noen av dem og ikke andre. Du kan finne ut mer på Google eller ved å ta kontakt med meg på forskjellige forum dersom du ønsker mer info.

Akkurat nå sitter jeg på Betfair-kontoret i London etter å ha gjennomført litt mediatrening i går. Det var ganske interessant. De hadde leid inn noen karer fra BBC for å lære oss hva man bør si og gjøre i intervjuer på tv eller når man snakker med avisjournalister etc. De viste også eksempler på hva man ikke bør gjøre. Definitivt en god lærdom jeg kan ta med meg!

Monte Carlo er neste stopp. Jeger veldig oppspilt, for jeg har ikke spilt noen store turneringer på veldig lang tid. Det er over en måned siden EPT i Danmark, hvor jeg totalt dreit meg ut, så jeg har hatt god tid til å tenke over ting igjen. Strukturen i Monte Carlo blir veldig slak. 1,5 timers nivåer med 15.000 i startsjetonger, tror jeg. Jeg gjør det alltid bedre når vi får starte med mye sjetonger, så jeg forventer å komme langt i denne turneringen med mindre jeg får en smell eller blir dratt ut stygt.

Jeg må også beklage at jeg ikke har fått spilt i min egen turnering hver uke. Jeg har alltid hatt en god grunn, det er ikke bare jeg som er lat. Jeg gjør mitt beste for å dukke opp hver uke, men av og til har jeg andre planer og kan ikke spille. Så ikke døm meg for hardt! :-)

Skal oppdatere bloggen min flittig de neste ukene, så kom tilbake! Jeg skal ikke skuffe!

Annette

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere